Vattenspridare

Hektisk dag på jobbet. Alla vuxna på min avdelning blev magsjuka så där stod jag med 10 tvååringar och magsjukebaciller överallt i 30gradig värme. Då finns det bara en räddning: Vattenspridare! Barnen hade kul hela förmiddagen och somnade bums sedan.
Lite hjälp fick jag från den andra avdelningen också, och tur var väl det. Imorgon och resten av veckan är jag ledig, så nu vet jag inte hur dom ska klara sig med så många sjuka. Men det får gå. Det löser sig :)
Nu ska jag packa klart, handla och duscha och om 9 timmar åker vi! Jag hade ju tänkt få lite sömn innan men det kan jag nog glömma.

Här är ett klipp från festivalen som jag ska på. Fusion Festival i Tyskland.

Stadium

Jag handlade som sagt på Stadium idag. Två par skor, en supersnygg regnkappa, en sport-bh och ett par byxor till voltigen. Här är bild på byxorna och ett par skor. :)





Inspiration

Jag har precis kommit hem efter att ha bränt halva min lön på stadiums superrea. Vart jag än vände mig hittade jag nåt som jag ju absolut behövde... Suck! Men det blev en massa fint i alla fall. Nu ska jag äta lite och sen vika kläder och packa.
Här kommer lite måndagsinspiration på några superfina tatueringar!




källa: tattoologist

Of to work

Of to work, och bara två dagar kvar till Fusion Festival i Tyskland. :)
Jag måste packa, packa, packa ikväll. Och handla regnställ.
Hoppas det blir fint väder bara, så jag slipper använda det.

Glutenfria cupcakes med choklad!

Idag har jag bakat i den nya formen som jag köpte i Danmark. Det blev supergoda cupcakes. :) Synd bara att min sprits är så dålig. Jag ska köpa en ny så fort jag har tid.

Glutenfria cupcakes med choklad
Ca 50 st.

Ingredienser:

125 g smält smör
3 ägg
2 dl socker
0,5 dl ljus sirap
2 dl filmjölk
4,5 dl glutenfritt mjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 dl kakaopulver
100 g mörk hackad choklad

Gör så här:

Vispa ägg, sirap och socker till en fluffig vit smet.
Rör försiktigt ned det smälta smöret och filmjölken.
Blanda de torra ingredienserna och den hackade chokladen i en annan skål, rör sedan ned detta i äggsmeten.
Fyll upp smet till 3/4 av formen. Grädda i 190 grader cirka 10 minuter.

Frosting
200 g philadelphia färskost (ej light)
2 dl grädde
1.5 tsk vaniljsocker
1,5 dl florsocker

Gör så här:
Vispa upp grädden, vispa lite för länge.
I en annan skål, mosa ihop färskosten med florsockret.
Blanda ihop alltihopa och vispa en stund till så att röran får en lite tjockare konsistens.



RSS 2.0